Zsákszájvarrógépet keres? Mutatjuk az optimális megoldást.

Eladó zsákszájvarrógépek és zsákvarrógépek, valamint alkatrészek széles kínálata.
Miért fájna a feje nem működő rossz gépek miatt? Mi meg tudjuk szerezni önnek a megbízható zsákszáj- és zsákvarró- gépeket! 

Ugye mennyivel jobb vezetni egy céget, ahol nem mindennap a rossz gépekkel kell foglalkozni? Ön nyugodtan foglalkozhat a termeléssel, cége vezetésével, vagy amivel szeretne. Ha mégis problémája lenne a zsákszáj- vagy zsákvarrógépeivel, akkor is a legjobb helyen jár! Megjavítjuk, így nem kell önnek ezzel sem sokat foglalkozni. Ön koncentrálhat a lényeges dolgokra. Képzelje el maga előtt, hogy a termelés zökkenőmentesen zajlik! Ugye milyen jó érzés? Nem kell félnie attól, hogy nem teljesíti időben a megrendeléseket.

Hívjon minket bizalommal! Többé nem kell tartania a rossz gépektől, szoros határidők közepette.

Miért minket válasszon?

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Mi segítünk! Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma a lent található űrlap segítségével, vagy telefonon.

Hogyan is zajlik egy szervízelés?

1. SZÉTSZERELÉS

Elsőként a gép szétszerelésére kerül sor, annak mechanikus és elektromos egységeire.

2. ELEKTROMOS EGYSÉG

A motor és egyéb elektromos egységek átvizsgálása és tisztítása. Szükség esetén kapcsoló és vezeték lecserélése. Motor probléma esetén annak felújítása. Ha a motor zárlatos, javítása nem éri meg, csere szükséges.

3. MECHANIKUS EGYSÉG

Következő lépésként a gép mechanikus részeinek szétszedése, majd alapos tisztítása. Átvizsgálást követően a kopott részek felújítása, ha ez nem lehetséges, akkor cseréje. Minden alkatrész amelynek erre szüksége van alapos átolajzása.

4. ÖSSZESZERELÉS

Utolsó lépésként a gép összerelése, annak beállítása, majd végül tesztelése.

Kapcsolat felvétele