site_logo

06(20)365-4881

Zsákvarrógép szervíz

H - P: 9:00 - 17:00

Megrendelések feldolgozása

Zsákszájvarró fej

Union-Special-BC211_webp

A zsákszájvarró fej segítségével könnyedén lezárhatja szinte bármilyen zsák száját. Például mezőgazdasági terméket, állat eledelt, műtrágyát, vegyszereket, stb. tartalmazó zsákokat.  Arra is volt példa már, hogy egy ügyfelünk jéghálót vart a géppel. Így látható, hogy a felhasználhatósági területe elég szélés a gépnek.
Automatizált gyártás esetén is beépítheti a rendszerébe.
A köznyelvben tévesen zsákvarrógépként elterjedt elnevezés valójában egy teljesen más fajta gépet jelent. A zsákvarrógép magát a zsákot készíti el, míg a zsákszájvarrógéppel a zsák száját lehet bevarni.
Létezik kézi zsákszájvarrógép és zsákszájvarró fej. Ezen felül több márkának többféle modellje érhető el. 
Ezen az oldalon segítséget adunk a döntéshez a zsákszájvarró fejek közötti döntéshez.
Ha ennek ellenére elbizonytalanodna, keressen fel minket email-en vagy telefonon. Ha Ön a hordhozható, kézi változatott keresi, akkor azt a Kézi zsákszájvarrógép menüpontban fogja megtalálni. Ha Ön már tudja, hogy melyik gépet keresi, azt lentebb fogja megtalálni.

Fischbein

 

Fischbein zsákszájvarró berendezéseket és komplett rendszereket tervez és gyárt. Több mint 100 éve vezető szerepet tölt be a varrórendszerek terén és kiválóan megtervezett, robusztus és megbízható megoldásokat kínál. Olyan területeken használják, mint például  mezőgazdaság, takarmányozás, vetőmag, állateledel, vegyipar, ásványi anyagok, őrlés, élelmiszeripar, építőanyag-ipar, orvosi és gyógyszeripar. A Fischbein zsákszájvarró fejeket általában  a márkahű vásárlóink szokták választani. Kiváló minőségű, ugyanakkor magas áron érhetőek el a zsákszájvarrógépeik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A cég mögött több, mint 100 éves tapasztalat áll, így elősegítve a minőségi zsákszájvarró fejek gyártását.

ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ​

Termékeit a Fischbein kifejezetten az ipar számára tervezte, így jó választás lehet a magas igénybevételre.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

Nem kell attól tartani, hogy nincs elérhető alkatrész, a Fischbein raktárán számos alkatrész található.

Fischbein Empress 101
5/5
NEWLONG​​
Newlong DS-9C
4.8/5
A Newlong Industrial Co. már az 1941-es megalakulása óta a csomagolórendszerek fejlesztésére fókuszál. Számos alkalmazási területre kínálnak többek között csomagolási megoldásokat. Több különböző zsákgyártó elérhető, akár automatizált zsák töltő és csomagoló rendszerek. A Newlong a japán piacon 95%-os részesedéssel rendelkezik az ipari varrógépek, 90%-kal zsákkészítő gépek és 80%-kal az automata csomagoló rendszerek piacán. A NEWLONG zsákszájvarró fejeket azoknak ajánljuk, akik megbízható japán terméket szeretnének elérhető áron.

SZÉLESKÖRŰ MEGOLDÁSOK

Nem csupán zsákszájvarró fejeket, hanem teljes rendszereket kínálnak, ha arra lenne szüksége.

MINŐSÉG ​

Nem véletlen, hogy több mint 80%-os a piaci részesedésük a japán piacon.

IPARI HASZNÁLAT ​

Kifejezetten ipari felhasználók részére lettek kifejlesztve a termékeik, de kisebb igénybevétel esetén is jó választás.

STABIL ÉS MEGBÍZHATÓ

Nagy múltú cég, ami mindig figyelembe vette a vásárlói igényeket, így a zsákszájvarró fejeik is ezt az elvet követik.

KEESTAR
A KEESTAR korszerű technológiát kínál felhasználóinak a zsákszájvarró gépek és csomagolóipar területén, lefedve számos területet. Minőségi és nagy teherbírású ipari speciális varrógépeket szállít különböző iparágak számára. A Keestar szinte az összes népszerű zsákszájvarró modelljéhez rendelkezik alkatrész kínálattal. A KEESTAR zsákszájvarró fejeketet azoknak ajánljuk, akik szűkösebb anyagi kerettel rendelkeznek, azonban szeretnének egy megbízható zsákszájvarró fejjel rendelkezni.

AZ IPAR SZÁMÁRA

A Keestar kifejezetten ipar számára készít többek között zsákszájvarró fejeket.

CSÚCSTECHNOLÓGIA

A cég követi legutolsó technológiai fejlődést és iparági követelményeket, ezáltal elősegítve az élvonalbeli és megbízható termékek előállítását.

FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Számos területen megoldást kínál. Többek között: mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar. Ezenkívül számos területen használható.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

Nem kell attól tartani, hogy nincs elérhető alkatrész, a Fischbein raktárán számos alkatrész található.

Keestar gk35-6b
4.8/5
YAOHAN​
Yao Han F900AC
4.7/5
A Yao Han Industries Co. kezdetben az 1975-ös megalakulásakor mindenféle pótalkatrészt gyártott ismertebb varrógép márkákhoz. Szigorúan fokuszálva a minőség ellenőrzésre, a Yao Han jobbnál jobb termékeket biztosít a vásárlóinak. Minden termékük  CE és ISO9002-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Több, mint 30 féle zsákszájvarrógéppel rendelkezik a Yao Han, így Ön is megtalálhatja köztük a zsákszájvarrót, amelyet keres. A YAOHAN zsákszájvarró fejeketet azoknak ajánljuk, akik FISCHBEIN-hez hasonló rendszert szeretnének, azonban a FISCHBEIN árainál kedvezőbb ajánlat lenne számukra megfelelő.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

MINŐSÉGI GÉPEK​

A cég mögött több évtizedes tapasztalat áll, így elősegítve a minőségi zsákszájvarró fejek gyártását.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

Nem kell attól tartani, hogy nincs elérhető alkatrész, a YAOHAN raktárán számos alkatrész található.

ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ

Termékeit a Yao Han kifejezetten az ipar számára tervezte, így jó választás lehet nagy igénybevétel esetén.

UNION SPECIAL​​
Az 1881-ben alapított Union Special a legrégebbi és utolsó ipari varrógépeket gyártó vállalat, amely az USA-ban maradt, és egy fedél alatt gyártja a kiváló minőségű varrógépeket és alkatrészeket az öntéstől a késztermékig. Olyan kész gépeket és alkatrészeket biztosítanak, amelyek minőségben, teljesítményben és élettartamban felülmúlhatatlanok. Az UNION SPECIAL zsákszájvarró fejeketet leginkább azoknak ajánljuk, akik számára fontos a kiváló minőség, ugyanakkor ehhez rendelkeznek elegendő anyagi erőforrásokkal.

STRAPABÍRÓ

Kifejezetten ipari igénybevételre tervezte zsákszájvarrógépeit az Union Special, köszönhetően a minőségi anyag használatának és összeszerelésének.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A több, mint 100 év tapasztalattal rendelkező amerikai cégnél a kiválóság ipari sztenderdjét felállító szakemberek dolgoznak.

UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

ELÉRHETŐ ALKATRÉSZEK

Nem kell tartani az elérhetetlen alkatrészek miatt. Az Union Special raktárán számos alkatrész elérhető.

Vélemények a zsákszájvarró fejekről

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.