site_logo

06(20)365-4881

Zsákvarrógép szervíz

H - P: 9:00 - 17:00

Megrendelések feldolgozása

Kézi zsákszájvarrógép

newlong-np-7a

A zsákszájvarrógép segítségével könnyedén lezárhatja szinte bármilyen zsák száját (például mezőgazdasági terméket, állat eledelt, műtrágyát, vegyszereket, stb. tartalmazó zsákokat, de előfodult már, hogy egy ügyfelünk jéghálót varrt a géppel, így a felhasználhatósági területe szélés a gépnek).

A köznyelvben tévesen zsákvarrógépként elterjedt elnevezés valójában egy teljesen más fajta gépet jelent. A zsákvarrógép magát a zsákot készíti el, míg a zsákszájvarrógéppel a zsák száját lehet bevarni.

A zsákszájvarró fejekkel szemben egyik előnye, hogy nem kell külső motor, ami meghajtja, mert azt a gép tartalmazza (kivéve a levegővel működő Yao Han modellt, ami tűzveszélyes helyeken lehet jó választás). Másik előnye a kis súly, ami által könnyen szállítható, illetve változtatható a munkavégzés helyszíne. 

Kézi zsákszájvarrógépen belül több márkának többféle modellje érhető el. Ezen az oldalon segítséget adunk a döntéshez. Ha ennek ellenére elbizonytalanodna, keressen fel minket email-en vagy telefonon.  Ha Ön már tudja, hogy melyik gépet keresi, azt lentebb fogja megtalálni.

DAIMOKU​

A Daimoku egy viszonylag fiatal cég, melyet Taiwanban alapítottak mint az első kifejezetten speciális és ipari varrógépekre szakosodott gyártó. A cég minden terméke Taiwanban készül, nagy figyelmet fordítva a fejlesztésre és a megbízhatóságra.  
A Daimoku kézi zsákszájvarrógépeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének megbízható gépet, ami ugyanakkor megfizethető is.

ELÉRHETŐ alkatrészek

Nem kell attól tartani, hogy nem lesz alkatrész, a Daimoku raktárán számos alkatrész található.

jó ár-érték arány

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

MEGBÍZHATÓ​

Minden Daimoku termék Taiwan-ban készül, ezzel is növelve a kézi zsákszájvarrógépeinek megbízhatóságát.

MINŐSÉGi

A cég nagy figyelmet fordít a fejlesztésre és gyártott termékek minőségére, ezáltal is növelve az ügyfelek elégedettségét.

Daimoku AK-7H
5/5
NEWLONG​​

A Newlong Industrial Co. már az 1941-es megalakulása óta a csomagolórendszerek fejlesztésére fókuszál. Számos alkalmazási területre kínálnak többek között csomagolási megoldásokat. Több különböző zsákgyártó- és zsákszájvarrógép elérhető, akár automatizált zsák töltő és csomagoló rendszerek. A Newlong a japán piacon 95%-os részesedéssel rendelkezik az ipari varrógépek, 90%-kal zsákkészítő gépek és 80%-kal az automata csomagoló rendszerek piacán.

A NEWLONG kézi zsákszájvarrógépeket azoknak ajánljuk, akik megbízható japán gépet szeretnének megfizethető áron.

megbízható termékek

Több, mint 80 éves múlt és 90%-os piaci részesedés a japán piacon szavatolják a Newlong zsákszájvarrógépek megbízhatóságát.

Komplex csomagolási megoldások

Kézi zsákszájvarrógépeiken felül számos féle és fajta gép érhető el, amely segítségére lehet egy összetettebb rendszer létrehozásában.

többféle változat

A Newlong kézi zsákszájvarrógépek között megtalálja a hagyományos 1 szálas, és a 2 szálas változatot is.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

Nem kell attól tartani, hogy elfogynak az alkatrészek: a gyártónál számos alkatrész található.

Fischbein
Fischbein zsákszájvarró berendezéseket és komplett rendszereket tervez és gyárt. Több mint 100 éve vezető szerepet tölt be a varrórendszerek terén és kiválóan megtervezett, robusztus és megbízható megoldásokat kínál.Olyan területeken használják, mint például mezőgazdaság, takarmányozás, vetőmag, állateledel, vegyipar, ásványi anyagok, őrlés, élelmiszeripar, építőanyag-ipar, orvosi és gyógyszeripar.A Fischbein kézi zsákszájvarrógépeit általában a márkahű vásárlóink szokták választani. Kiváló minőségű, ugyanakkor magas áron érhetőek el a zsákszájvarrógépeik.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A cég mögött több, mint 100 éves tapasztalat áll, így elősegítve a minőségi zsákszájvarró fejek gyártását.

ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ​

Termékeit a Fischbein kifejezetten az ipar számára tervezte, így jó választás lehet a magas igénybevételre.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

Nem kell attól tartani, hogy nincs elérhető alkatrész, a Fischbein raktárán számos alkatrész található.

KEESTAR​​

A KEESTAR korszerű technológiát kínál felhasználóinak a zsákszájvarró gépek és csomagolóipar területén, lefedve számos területet. Minőségi és nagy teherbírású ipari speciális varrógépeket szállít különböző iparágak számára, olyan területeken, mint példáaul vitorlák gyártása, hevederek, kanapék és autókárpitok, szőnyegek, hálók és egyéb varrott termékek. A Keestar az összes népszerű zsákszájvarró modelljéhez rendelkezik alkatrész kínálattal.

A KEESTAR zsákszájvarró fejeketet azoknak ajánljuk, akik szűkösebb anyagi kerettel rendelkeznek, azonban szeretnének egy megbízható zsákszájvarró fejjel rendelkezni.

korszerű

A több, mint 35 éves múltra visszatekintő cég mindig is fontosnak tartotta, hogy a legkorszerűbb gépeket biztosítsa ügyfeleinek.

Jó ár-érték arány

A Keestar kézi zsákszájvarrógépeket kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szeretnének minőségi gépet venni

Sokrétű FELHASZNÁLHATÓSÁG​

Olyan területeken kínál megoldást, mint mezőgazdaság, vetőmag, vegyipar, élelmiszeripar, orvosi és gyógyszeripar.

ALKATRÉSZ ELÉRHETŐSÉG​

A Keestar az összess népszerű zsákszájvarró modelljéhez rendelkezik alkatrész kínálattal.

YAO HAN​​

A Yao Han Industries Co. kezdetben az 1975-ös megalakulásakor mindenféle pótalkatrészt gyártott ismertebb varrógép márkákhoz. Szigorúan fokuszálva a minőség ellenőrzésre, a Yao Han jobbnál jobb termékeket biztosít a vásárlóinak. Minden termékük CE és ISO9002-es tanúsítvánnyal rendelkezik. Több, mint 30 féle zsákszájvarrógéppel rendelkezik a Yao Han, többek között hordozható zsákszájvarrógépek, nagy sebességű automata zsákszájvarrógépek, zsák készítő gépek és kárpit vágó gépek.
A YAO HAN zsákszájvarró fejeketet azoknak ajánljuk, akik FISCHBEIN-hez hasonló rendszert szeretnének, azonban a FISCHBEIN árainál kedvezőbb ajánlat lenne számukra megfelelő.

MINŐSÉGi

Minden termék CE és ISO9002-es tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel is biztosítva a kézi zsákszájvarrógépek minőségét.

strapabíró ÉS MEGBÍZHATÓ​

Cég elkötelezetten törekszik az ipari igényeknek megfelelő gépek előállításában. A mi és vásárlóink tapasztalatai is ezt igazolják.

széles termékskála

A Yao-Han számos kézi zsákszájvarrógép varriációval rendelkezik: többek között hagyományos, krepp-papíros, illetve pneumatikus gépekkel.

Fischbein-hez hasonló rendszer

A Yao Han gépei között megtalálhatóak a Fischbein-hez hasonló gépek is, azonban annál jóval kedvezőbb áron.

Yao Han N600A-AIR
5/5

Vélemények a kézi zsákszájvarrógépekről

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.