site_logo

06(20)365-4881

Zsákvarrógép szervíz

H - P: 9:00 - 17:00

Megrendelések feldolgozása

Állvány és felfüggesztő

kiegészítők

A zsákszájának levarrása során jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a munkát egy állvány vagy egy felfüggesztő. A választáshoz segítséget adunk ezen az oldalon. Ha ennek ellenére nem biztos benne, keressen fel minket email-en vagy telefonon.

Ha Ön már tudja, hogy mit keres, azt lentebb fogja megtalálni.

ÁLLVÁNY​

Állványokon belül megkülönböztetük csúsztatható állványt és mozgatható, kerekekkel rendelkező állványt. Az állványt beépítheti gyártósorba is, de ha nincs erre lehetősége, illetve ha nem rendelkezik gyártósorral, akkor is jó választás lehet a zsákszájvarró állványt. Megfelelő beállítás és kezelés esetén az állvánnyal a munkavégzés gyorsabb és pontosabb lesz, növelve a termelékenységet ezzel.

Gyártósorba is beépíthető

Ha Ön rendelkezik gyártósorral, abba be lehet építeni az állványt.

nem szükséges hozzá gyártósor

Nincs gyártósora? Nem probléma. Anélkül is megfelelően lehet használni.

termelékenységet növeli

Segítségével a munkavégzés gyorsabb és pontosabb tud lenni.

5/5
FELFÜGGESZTŐ​

A rugós felfüggesztő nagy segítségére van a zsákok száját lezáró ember munkájában. Segítségével nőhet a termelékenység azáltal, hogy a munkát végző személy kevésbé fárad el, mintha végig neki kellene tartani a zsákszájvarrógépet. Továbbá mivel tartja a gépet, így nem kell azt  letenni a földre, ezzel is csökkentve a gép tönkretételének esélyét.

Termelékenység növelése

Segítségével később fárad el a munkát végző személy.

segít a munkavégzésben

Kevesebb súlyt kell megemelni a zsákszáj lezárásakor

Fix hely a gépnek

Nem kell keresgetni a gépet, mert mindig ugyanott lesz felfüggesztve.

Vélemények az állványokról és felfüggesztőkről

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.

A weboldal cookie-kat használ. Ez mikrovállalkozásként való működésünk szempontjából különösen fontos. További információk az oldal alján.